Fødselsdag

Så er det også et helt år siden din sidste fødselsdag, hva´? Dét skal fejres! Om det skal være den helt store omgang med 3-retters menu (det kan også være flere), krydret med den bedste bar, som svømmer i fadøl og måske endda også gode cocktails, eller vi trækker dine gæster med ud i haven og tænder op i vores store grill, smækker nogle store, gode bøffer og knæk-garanterede pølser på – tilsat sprøde og smagsfyldte salater ved siden af persillekartoflerne – intet problem! Den klarer vi.

Mulighederne er mange, så lad os snakke sammen om, hvad der giver bedst mening til lige netop DIN fest. Og i ægte Plug n’ Play-stil, så kan du få tjekket alle dine punkter af hos os. Vi har et meget bredt netværk, når det kommer til lokaler og vi har gode samarbejdspartnere inden for både musik og teknik, dekoration, service- og teltudlejning – er der noget vi har glemt at nævne, så spørg endelig.

Når plus og plus giver et meget større plus! Det er tilfældet, når vi har vores gode venner fra Doktor Herman Cocktail- og vinpub med ude på vores arrangementer. Her får I en cocktailbar, der skriger professionalisme og cocktails i høj kvalitet. Når du har nydt en hel dag eller aften med mad, som smeltede på tungen og fik englene til at synge, så giver det rigtig god mening at slutte af med cocktails, som du trods dine (nok mange) tømmermænd, sent vil glemme.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din fødselsdagsfest? Udfyld nedenstående kontaktformular, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

Kontakt os